Total Pageviews

Wednesday, 1 April 2015

Puki Pun Tak Sensitif

Entah kenapa Melayu sensitif tak bertempat.Cakap ini tak boleh,cakap itu tak boleh,tegur ustaz tak boleh,tanya hukum lebih lebih tak boleh,itu belum argue pasal yg atas atas lagi.Bila otak Melayu nak berkembang?Sepatutnya Melayu lah paling banyak bertanya sebab mereka lambat paham.Ini tak,bg mereka lagi senyap lagi bagus.Engkau tu keluar dari puki mak engkau.Sebelum keluar ke dunia,doktor dan nurse kena main main tangan kat puki mak engkau.Bukan sebab apa,sebab nak bagi engkau selamat keluar.So kalau puki pun boleh buka dan tunjuk kat orang,apa jadah babi yang bercakap pun sensitif sangat?Tapi kat rumah layan website porn,buka video Melayu main.Hipokrit Melayu ni...

No comments:

Post a Comment