Total Pageviews

Wednesday, 27 May 2015

KONGKEK GLOBAL

Aku tak kisah kalau engkau ada cita cita nak kongkek minah saleh.Aku pun pernah imagine main dengan Britney Spears dan Scarlett Johannson.Bagi aku tu semua normal.

Aku cuma pelik,di waktu engkau ada cita cita global(kongkek minah saleh,minah jepun,minah latino) dan layan porn yg dia org berlakon,kenapa dlm bidang kemajuan engkau takde mentaliti yg sama?Mentaliti nak setanding dengan orang Barat atau Jepun,Korea.Kenapa?

Kenapa engkau takde mentaliti nak jajah mat saleh dgn produk berkualiti atau penemuan teknologi baru atau gagasan gagasan yg bersifat global?Kenapa hanya NAFSU MENGONGKEK engkau yg global,tapi mentaliti engkau masih local dan kampung?

No comments:

Post a Comment