Total Pageviews

Thursday, 2 April 2015

Melayu Samseng Taik Kucing

Bila aku sebut Melayu ni samseng,itu bermakna aku refer kpd samseng kampung.Samseng tahap longkang.Samseng yang takde pencapaian.Kosong.Samseng kat mulut tapi isi takde.Samseng jenis pukul org curi curi.Samseng langgar orang dengan motor.Ni samseng kampung.Bukan macam samseng American Cosa Nostra, Italian Sicilian,The Triads Chinese,Russian Organizatsiya Mafya,Yakuza Jepun,Albanian,Irish dll.

Kalau Melayu ni samseng besar,takdelah dengan Siam pun kena hantar ufti.Takdelah kena jajah sampai berkali kali dengan British,Belanda,Portugis,Jepun.Dalam fb dan page ni pun ramai samseng macam ni.Samseng jalanan,samseng kampung yang duit takde call mak ayah.Ni lah samseng Melayu...samseng mcm ni mmg suka show off dengan cara maki hamun orang,perlekehkan orang tapi situ je tahap mereka.Nak bayar down payment motor pun simpan duit setahun.Samseng kepala takuk org kata smile emoticon

No comments:

Post a Comment